לוח בקרת משתמש
פרופיל |
הודעות |
|
חוקי העלאת תמונות בגלריות ובפורום, כולל תמונת פרופיל (סימלון)
הנהלת האתר אינה מאפשרת העלאת תמונות שאינן הולמות או פרובוקטיביות המכילות פורנוגרפיה.
חל איסור מוחלט להעלות:
2h>תמונות פורנוגרפיה
בתודה מראש - הנהלת האתר
איך להעלות תמונה להודעה בפורום?
גשו לאתר www.imageshack.us
העלו תמונה
הכי פשוט, הכי קל!
ניעם מאוד השטן
3 posters
:: נפגש בחתונה :: הכרויות וסטוצים
עמוד 1 מתוך 1
ניעם מאוד השטן
הודעה ראשונה וישר מודעת היכרות קצת לא במקום אולי אבל לא נורא אני יודע בתור חסר טאקט
בכל מקרה ניעם מאוד למי שעוד לא הכיר אני השטן ושלום רב לכל מי שהיה לי הענוג להכיר במהלך השנים
יש כמה סיבות שאני כאן עכשיו העקרית היא כי אני קצת שיכור
אבל זה לא הסיבה היחדה לאחר שנתיים בארון הוונילי במערכות יחסית חסרות כל תכלית השטן חוזר ונמאס לו לחכות לגורל שיפגיש לו את המלאכית שלו..
נמאס לשטן לחכות ולקוות שאיפשו היא תיפול מגן עדן כמו שהוא נפל...
אז החלטתי לצאת כאן בהשפעות אלכהול ותיקווה ולבדוק אולי זה המקום שאת נמצאת בו
אחרי 6 שנים בבדסם למדתי דבר אחד שליטה היא לא בשבלי אני בסה"כ מוזכסיט שנהנה מכאב ונהנה מהשפלה אבל לא ניתו לשלוט בי ולא משנה כמה ניסו ומי זה פושט לא אני
וגם אני לא נהנה לשלוט אני נהנה משיוון מחום ואהבה מסיימת מהענקת וקבלת כאב ואני כתוב כאן את המדוע כי אני יודע שקיימת מישהי בעולם הזה ואולי אפילו כאן בפורום הזה..
שאוהבת את אותם דברים כמאני שתסתכל על הצלקות שלי לא בסלידה אלה באהבה ותעלה חיוך איתי שאני יספר איך קבלתי אותם וממי
אז כן יקרי ויקרתי השטן לא מחפש שלטות לא מחפש נשלטת השטן בסה"כ מחפש מלאכית שתהיה חלק מחייו כי אין מה לעשות יש דברים שרק בבדסם אפשר למוצא ובתיקווה אפילו כאן...
ובכל מקרה תודה על הבמה ולילה טוב
בכל מקרה ניעם מאוד למי שעוד לא הכיר אני השטן ושלום רב לכל מי שהיה לי הענוג להכיר במהלך השנים
יש כמה סיבות שאני כאן עכשיו העקרית היא כי אני קצת שיכור
אבל זה לא הסיבה היחדה לאחר שנתיים בארון הוונילי במערכות יחסית חסרות כל תכלית השטן חוזר ונמאס לו לחכות לגורל שיפגיש לו את המלאכית שלו..
נמאס לשטן לחכות ולקוות שאיפשו היא תיפול מגן עדן כמו שהוא נפל...
אז החלטתי לצאת כאן בהשפעות אלכהול ותיקווה ולבדוק אולי זה המקום שאת נמצאת בו
אחרי 6 שנים בבדסם למדתי דבר אחד שליטה היא לא בשבלי אני בסה"כ מוזכסיט שנהנה מכאב ונהנה מהשפלה אבל לא ניתו לשלוט בי ולא משנה כמה ניסו ומי זה פושט לא אני
וגם אני לא נהנה לשלוט אני נהנה משיוון מחום ואהבה מסיימת מהענקת וקבלת כאב ואני כתוב כאן את המדוע כי אני יודע שקיימת מישהי בעולם הזה ואולי אפילו כאן בפורום הזה..
שאוהבת את אותם דברים כמאני שתסתכל על הצלקות שלי לא בסלידה אלה באהבה ותעלה חיוך איתי שאני יספר איך קבלתי אותם וממי
אז כן יקרי ויקרתי השטן לא מחפש שלטות לא מחפש נשלטת השטן בסה"כ מחפש מלאכית שתהיה חלק מחייו כי אין מה לעשות יש דברים שרק בבדסם אפשר למוצא ובתיקווה אפילו כאן...
ובכל מקרה תודה על הבמה ולילה טוב
Dr_satan- משתמש חדש
:: נפגש בחתונה :: הכרויות וסטוצים
עמוד 1 מתוך 1