לוח בקרת משתמש
פרופיל |
הודעות |
|
חוקי העלאת תמונות בגלריות ובפורום, כולל תמונת פרופיל (סימלון)
הנהלת האתר אינה מאפשרת העלאת תמונות שאינן הולמות או פרובוקטיביות המכילות פורנוגרפיה.
חל איסור מוחלט להעלות:
2h>תמונות פורנוגרפיה
בתודה מראש - הנהלת האתר
איך להעלות תמונה להודעה בפורום?
גשו לאתר www.imageshack.us
העלו תמונה
הכי פשוט, הכי קל!
Lady Nicole - רק בישראל
:: ספאנק בלוג
עמוד 1 מתוך 1
140911
Lady Nicole - רק בישראל
מספיק כבר עשיתי סשנים בשנתיים האחרונות.... מספיק מחמאות קיבלתי מלקוחות מחו"ל
שאני מלכה עולמית ששמה מלא בחו"ל בכיס הקטן. כמה שהם מכבדים... איזו תענוג שמגיע אדם בדס"מ אמיתי לביקור אצלי. אף לקוח מחו"ל בשנתיים (!) אפילו לא העלה את הנושא של מין או עבד מין בסשן איתי..... מבינים עניין. קוראים את האתר שטרחתי לבנות ומכבדים גבולות.
לא שאני צריכה מחמאות. אני יודעת מי אני ומה אני שווה.
אבל בארץ, זה מוגזם לצפות מאנשים לדבר בנימוס, ובכבוד ברגע שמבהירים להם שמלכת בדס"מ היא לא נערת ליווי. לא קוראים, לא מעריכים, ולא מכבדים.
די כבר, מי שלא מחפש חווית בדס"מ, אלא רק איפה לדחוף את הלשון שלו... שלא יתקשר אלי בכלל... פשוט חבל על הזמן.
שאני מלכה עולמית ששמה מלא בחו"ל בכיס הקטן. כמה שהם מכבדים... איזו תענוג שמגיע אדם בדס"מ אמיתי לביקור אצלי. אף לקוח מחו"ל בשנתיים (!) אפילו לא העלה את הנושא של מין או עבד מין בסשן איתי..... מבינים עניין. קוראים את האתר שטרחתי לבנות ומכבדים גבולות.
לא שאני צריכה מחמאות. אני יודעת מי אני ומה אני שווה.
אבל בארץ, זה מוגזם לצפות מאנשים לדבר בנימוס, ובכבוד ברגע שמבהירים להם שמלכת בדס"מ היא לא נערת ליווי. לא קוראים, לא מעריכים, ולא מכבדים.
די כבר, מי שלא מחפש חווית בדס"מ, אלא רק איפה לדחוף את הלשון שלו... שלא יתקשר אלי בכלל... פשוט חבל על הזמן.