לוח בקרת משתמש
פרופיל |
הודעות |
|
חוקי העלאת תמונות בגלריות ובפורום, כולל תמונת פרופיל (סימלון)
הנהלת האתר אינה מאפשרת העלאת תמונות שאינן הולמות או פרובוקטיביות המכילות פורנוגרפיה.
חל איסור מוחלט להעלות:
2h>תמונות פורנוגרפיה
בתודה מראש - הנהלת האתר
איך להעלות תמונה להודעה בפורום?
גשו לאתר www.imageshack.us
העלו תמונה
הכי פשוט, הכי קל!
בובה yל חוט
5 posters
:: הכל על הכל :: כללי
עמוד 1 מתוך 1
בובה yל חוט
עוד לפני שאני מתחילה לפתח את הנושא, אני מודעת מראש שמדובר בנושא רגיש ומורכב.
מה דעתכם על פוליגמיה?
האם כששולט לוקח עוד נשלטת תחת חסותו יכול להיות מצב של חברות בין הנשלטות?או שתמיד תהיה שם סוג של תחרות וקנאה?
האם "נשלטת פוליגמית" זה משהו שיכול להתקיים?או שמדובר במשהו חד צדדי?
לי אישית צורם שנותנים במה,ושהיום להיות שולט עם כמה שפחות זה רק מהדר את שמו של השולט,
אני חושבת שלפעמים הכאב הזה שמרגישים שיש עוד מישהי,, זה כאב שהוא יותר נורא מכל דבר אחר שקיים. (כמעט)
אז מה אתם חושבים?
מה דעתכם על פוליגמיה?
האם כששולט לוקח עוד נשלטת תחת חסותו יכול להיות מצב של חברות בין הנשלטות?או שתמיד תהיה שם סוג של תחרות וקנאה?
האם "נשלטת פוליגמית" זה משהו שיכול להתקיים?או שמדובר במשהו חד צדדי?
לי אישית צורם שנותנים במה,ושהיום להיות שולט עם כמה שפחות זה רק מהדר את שמו של השולט,
אני חושבת שלפעמים הכאב הזה שמרגישים שיש עוד מישהי,, זה כאב שהוא יותר נורא מכל דבר אחר שקיים. (כמעט)
אז מה אתם חושבים?
Re: בובה yל חוט
אני חושבת שמערכת יחסים של שולט-נשלטת דומה בהרבה מובנים לזו שבין בני זוג.... מן הסתם חלק גדול מבוסס על אמון....כמובן שיש גם הבדלים.
מכיוון שנשים יותר מופעלות ע"י הרגש, אני יכולה להבין שיהיו רגשות של קנאה וכאב מצד נשלטת ברגע שהשולט שלה מכניס אחרת למערכת היחסים.
אני לא מכירה ולא הייתי בסיטואציה כזאת אף פעם, אבל נראה לי שצריך המון כח נפשי ע"מ להתמודד עם מצב כזה.
מכיוון שנשים יותר מופעלות ע"י הרגש, אני יכולה להבין שיהיו רגשות של קנאה וכאב מצד נשלטת ברגע שהשולט שלה מכניס אחרת למערכת היחסים.
אני לא מכירה ולא הייתי בסיטואציה כזאת אף פעם, אבל נראה לי שצריך המון כח נפשי ע"מ להתמודד עם מצב כזה.
Re: בובה yל חוט
גן עדן לשולט... גיהנום לנשלטת אם שואלים אותי. מצד שני, אם את נשלטת, אולי זה מה יש ואין לך מה לעשות. הוא מחליט, לא?
פיקנטי- משתמש מתקדם
:: הכל על הכל :: כללי
עמוד 1 מתוך 1