לוח בקרת משתמש
פרופיל |
הודעות |
|
חוקי העלאת תמונות בגלריות ובפורום, כולל תמונת פרופיל (סימלון)
הנהלת האתר אינה מאפשרת העלאת תמונות שאינן הולמות או פרובוקטיביות המכילות פורנוגרפיה.
חל איסור מוחלט להעלות:
2h>תמונות פורנוגרפיה
בתודה מראש - הנהלת האתר
איך להעלות תמונה להודעה בפורום?
גשו לאתר www.imageshack.us
העלו תמונה
הכי פשוט, הכי קל!
מאסטרים
5 posters
עמוד 1 מתוך 1
Re: מאסטרים
שולטים שאותם אתה מכנה "מאסטרים" בד"כ לא אוהבים שצופים בהם מהצד .. אלא אם יש להם נטיה נוספת לגברים .
אני אישית אוהב לעשות סשנים אמיתיים לנשים (ועושה לא מעט) אך מעדיף לעשותם בדלתיים סגורות .. סשן הוא דבר אישי גם לשולט וגם לנשלטת ..
אם זה לא נוח לשולט .. אז בטח זה לא יהיה נוח לנשלטת לקבל סשן עם צופים .. הרי ההחלטה להוסיף צופה היא החלטה משותפת בין שולט לנשלטת ולא החלטה חד צדדית ..
יש מעט מאוד אנשים שיסכימו לכך .. אני חושב שיהיה לך מאוד קשה למצוא אותם .. אלא אם הם ממש חברים טובים שלך ..שיהיה בהצלחה
אני אישית אוהב לעשות סשנים אמיתיים לנשים (ועושה לא מעט) אך מעדיף לעשותם בדלתיים סגורות .. סשן הוא דבר אישי גם לשולט וגם לנשלטת ..
אם זה לא נוח לשולט .. אז בטח זה לא יהיה נוח לנשלטת לקבל סשן עם צופים .. הרי ההחלטה להוסיף צופה היא החלטה משותפת בין שולט לנשלטת ולא החלטה חד צדדית ..
יש מעט מאוד אנשים שיסכימו לכך .. אני חושב שיהיה לך מאוד קשה למצוא אותם .. אלא אם הם ממש חברים טובים שלך ..שיהיה בהצלחה
לא נראה שיש הרבה שיסכימו שיצפו בהם, הכוונה לעבדים... ועוד שאישה תסכים לדבר כזה. בטח מקרה נדיר מאוד.
פיקנטי- משתמש מתקדם
מסכים עם דיאבלו
סשן שיוצא מדלתיים סגורות הוא יותר בכיון של הצגה
לעומת סשן שמתרחש בין 2 אנשים בלבד
vip- משתמש חדש
עמוד 1 מתוך 1